Friday, November 11, 2016

Bleed for This 2016


o hiç tekrar yürümek istiyorum eğer bilmeden onu terk yakın ölümcül bir araba kazasında, sonra, spor en inanılmaz geri dönüşlerinden birini yaptı Dünya Şampiyonu Boksör Vinny Pazienza, ilham veren bir hikaye.

Bleed for This 2016 online film izle türkçe dublaj

o filme gelince, boks gibi büyük ekranda gibi güçlü ve duygusal drama vermiştir başka hiçbir spor yoktur. O kitlelere onları çok relatable kılan içine onlar defterleri, kişisel dram. Yani hepimiz olsa paranoya sonucu Rocky Adımlar veya saldırıya aile üyeleri tırmandı ettik demek değil.
Birçok gerçek hikayeler dayanan ve kesinlikle bu için Taşma, Vinny Pazienza ve şaşırtıcı cesur gerçek hayat deneyimlerine dayanarak bir film olduğu edilmiştir.
Miles Teller tarafından oynanan, Pazienza yakın bir ölümcül kaza ciddi omurilik hasar sonrasında yine yürümek mümkün olurdu olup olmadığını bilmeden kaldı Dünya Şampiyonu Boksör oldu. Aksine onu yenmek izin yerine, Pazienza hareket spor tarihinin en büyük geri dönüşlerinden biri ayarı, ringe almak amaçlanmıştır.
Bu İçin Taşma en büyük çizmek onun performansları, Miles Teller, Hollywood’un en sıcak genç oyuncuları bugün biri tarafından verilen, özellikle nakavt kurşun biridir. Teller asla böyle bir olağanüstü bir karakter onu dönüm, boks olmadan bir hayat karşı karşıya bile, pazienza ve cockiness kaybeder.



İNDİRME LİNKİ


İZLE ONLİNE LİNK

 

No comments:

Post a Comment