Friday, November 11, 2016

Doktor Strange 2016



Doktor Strange 2016 türkçe dublaj film izle hd

Kariyeri yok sonra bir büyücü onu kanatları altına alır ve kötülüğe karşı dünyayı savunmak için onu eğitir zaman, parlak ama kibirli cerrah yeni bir yaşam kira alır.
Marvel’in “Doctor Strange” trajik bir araba kazası sonrası, bir kenara ego koymak ve tasavvuf ve alternatif boyutlarda bir gizli dünya sırlarını öğrenmek gerekir, yetenekli beyin cerrahı Doktor Stephen Strange hikayesini izler. New York’un Greenwich Village dayanarak, Doctor Strange gerçek dünya ve ne metafizik yetenekleri ve Marvel Sinematik Evreni korumak için eserler geniş bir dizi kullanarak, ötesinde arasında bir arabulucu olarak hareket etmelidir.

2014s BERİ Galaxy VELİLER tüm bu 800.000.000 $ çizme ve bir yıl sonra aynı işlemi tekrarlayarak Ant-Man üzerinde, Marvel Sinematik Evren oldukça hayat neredeyse bilinmeyen kökenli hikayeleri getirmek için uzunca bir püf noktası geliştirdik var olan gişe üzerinden stomped muhteşem bir moda ve parlak rekor Doctor Strange istisna olacağını göstermektedir. Ancak tuhaf ve tuhaf ilave olabilir ama hiçbir bu bilişsel hikaye manipülatif büyüyü, akıllı senaryosunu, zihin-erime eylem ve sunuyor yine keyifli bir ektir anlamına bunaltıcı bu zaman unutulmuş olmayacak söylemek adil CGI yakında. o çeker gibi, bir pelerinli Benedict Cumberbatch görebiliyordu asla başınızın dışında çok iyi anlaşıyoruz o ve o bu rolü oynamak için doğmuş ve gibi görünüyor şanlı şeytan göz benzerim keçi sakalı ile düşünce alın onun parlak performansı bunu gösteriyor. Burada bütün kavramı bu günden itibaren garip ve hikaye yazıp yönettiği uzun süre fan tarafından ve benzeri bakmak Scott Derrickson bu köken hikayesi parlak kendi vizyonunu kullanarak ve üfleme hafifçe koymak ve olmasıdır kesinlikle onun son özelliği üzerinde büyük bir gelişme vizyonunu ve onun senaryo senaryo yalnız zihin işlemek gibi çok zeki ve bilişsel olan şeytanın bizi. CGI resimde açısından Harry Potter büyücülük Inception akıllı senaryo ve gerçeklik hiçe sayan dünya inşa rüya dünyalar karşılar ve bu iki güçlerini birleştirdi ve bir bebek vardı eğer hayal, iyi Doctor Strange o bebek garip bir kavram ama bu var bir torba.

 İNDİRME LİNKİ

İZLE ONLİNE LİNK



No comments:

Post a Comment