Friday, November 11, 2016

Manchester by the Sea 2016



abisi uzak geçtikten sonra, Lee Chandler onun 16 yaşındaki yeğeni bakmak için eve dönmek zorunda kalır. Orada ailesi ve doğup büyüdüğü toplumun onu ayrı bir trajik bir geçmişe sahip çıkmak için zorlanır.

Manchester by the Sea 2016 Türk altyazı izle

Bir amca çocuğun babası öldükten sonra onun genç yeğeni özen zorunda kalır.
Ben bu film hakkında harika bir çok şey duymuştum ve satıldı olduğu gibi bir son dakika Cumartesi günü bu Avrupa prömiyeri için, yalnız mevcut bilet iade dolanabilir çok memnun oldu.
Öncül basittir: kardeşi Joe öldüğünde, Lee Chandler (Casey Affleck), memleketi genç yeğeni dikkat çekmek zorunda o daha önce bir travma yıl onun şeytanları kaçmak için önceki yıl uzağa taşındı alınmış.
Erken o Lee vardı hayat netleşiyor önceki yıllar anladım. Film Lee evli bir zaman açığa geçmişle bugün arasında atlar, arkadaşları ve ailesi (özellikle kardeşi ve yeğeni) ile çok fazla zaman geçirdi ve yaşam ile içerik. zaman iki dönem arasında atlayarak Ama film geçici Lee’nin geçmişteki yönleriyle ve tam olarak ne onu ne yaptı tam güçle seyirci isabet önce mevcut kişilikleri (derece farklı olan) açığa yavaş, gergin bir tempoda boyunca hareket memleketi çalıştırın.

 

İNDİRME LİNKİ


İZLE ONLİNE LİNK

 

No comments:

Post a Comment